PERGH!!! SEDAP WOOo..

ASSALAMUALAIKUM...

mai-mai 
kawan.. adik.. abang.. kakak.. mak cik ..pak cikk..
hahah

kali neh 
the story about
BEHUN SUP

SUP 
SUP 
SUP

sup gearbox..


terbaek usop


khusyuk bebeno..makannyee


huahaha..istiqlal..

hahh.. aku bukan nak cerita pasal gambo org tgh makan nehh
buaang masa je..haha
tapi nak habaq mai kat hangpa semua..
neh laa hidup aku

dari aku kecik sampai la neh
it was synonymous in my life

tiap2 hari bau..
tiap2 hari rasa..makannye
tapi la neh makan xdah
macm dah jemu..haha
cume terkadang kalau xde pilihan lain
baru aku makan

sebab nya
abah aku niaga makanan neh dkat pasae malam...
dekat rumah aku

ni jugakler kerja aku time 
cuti semester 


\
time niaga weiii...
hangpa niaga apa??
haha

dari atas je..

behun..

tersedia..huahaha


NAK LAGI LANJUT 
TENGOK2 LAH YANG INI


klik ler page DILLA SUP GEARBOX

klik ler blog.. DILLA SUP


macm2 ada....
haha..


buat kawan2 aku 
batch 48
dak2 uia
dan 
masyarakat2 yang lain

kalau nak rasa ..
pi ler beli kat pasar malam
yg ade bapak aku juai
tapi kena bayo la yee
 
setakat neh hanya di
 pasar malam berhampiran rumahku..
dan di loken @ ipoh memory lane

kalau nak free
xde hal..
boleh saja
tunggu aku kawen...haha
tunggu aje la kalau aku jempot mai rumah yee.


........................................

wahai kalian manusia...
ingatlah selalu

~hidup bukan ujian yang disangka indah~


10 comments:

ayiel said...

perghhh~ aku xtau pulak siap ada page dengan blog sekali! mantopp! hahaha

nampak sedap tapi malangnya aku tak reti nak makan mende alah tu :)))))

AidiL aFiFi said...

hahaha..mmg agak mantopp la kan.!! blog n page sgala bagai tuh..adik aku yg buat..

hailaa...blajo la masak weii..
mak-emak kau boleh ajo kan masaknyee....haha

ayiel said...

kalau makan pun aku tak reti, nak masak memang lagi la aku takmau

AidiL aFiFi said...

ow ye ka..alahai.. makan pon xreti payah lerr

ayiel said...

aku tak reti la nak korek2 cari isi =,='

semua tuh aku tolak kat adik aku je

AidiL aFiFi said...

haha..tapi kan tuh ler yg sedap..lemak2 tuh..
tpi kalau makan slalu bahaya utk kesihatan
.. aku pnah demam ow makan tuh

ayiel said...

hoho kan skg ak 'diet', lagi tak boleh makan la gamaknye

aku rela demam makan durian drpd makan tu hahaha

AidiL aFiFi said...

woohoho..diet?? bagos lahh..

durian xpayah crita la weii..mmg sedap..
aku tiap2 kali pasa malam beli..haha..murah2 lagi sedapp

ayiel said...

kau mmg suka buat aku jeles kan??? rumah aku kalau beli durian time tu jugak la boleh habis, tak pernah tahan lama :((((

AidiL aFiFi said...

laa memg la..dah lbey kurang tiap2 malam niaga kat pasar malam...mmg selalu lah makannye...haha